נפוליאון שלי





















המתכון הבא הוא לעוגת נפוליאון /מילפיי /קרמשניט בקיצור בצק עלים מקורמל עם קרם עדין , פירות ושוקולד.
"נפוליאון שלי "
חומרים ( 4 מנות ):
בצק עלים-1/2 ק"ג 
אבקת סוכר 
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג 
1/2 כוס מיץ מנגו /חלב מי שלא אוהב .
1 מנגו 
1 חבילת שוקולד חלב עם אגוזים 
חצי כוס פיסטוק קלוי קצוץ 
אופן הכנה :
קרצו עם קורצן עוגיות בצורת לב את הבצק עלים .הניחו על מגש עם נייר אפיה וחוררו את הבצק בעזרת מזלג .
אפו בתנור שחומם מראש ל220 מעלות .ברגע שהבצק מתחיל להזהיב זרו מעט אבקת סוכר והכניסו לסיום אפיה עוד כמה דקות (הסוכר יתקרמל וחתן קריספיות נעימה בפה).
הקציפו את השמנת עם האינסטנט פודינג עד שיציב הוסיפו את המיץ מנגו בהדרגה תוך כדי הקצפה. העבירו לשק זילוף עם צנטר עלה כותרת (צורת טיפה ).
המיסו את השוקולד ומרחו על נייר אפיה .קררו וקרצו לבבות בגדלים שונים.
בעזרת כפית פריזיאן צרו כדורים מהמנגו. 
הרכבה -זלפו על כל עלה בצק עלים קרם בנדיבות , הניחו מעל את במנגו והשוקולד, זרו מעט אבקת סוכר בצדדים , והוסיפו מעט פיסטוק קצוץ .
אם אין מנגו השתמשו בתותים או אננס (המירו במיץ אננס או חלב )
תהנו
כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות 

תגובות

רשומות פופולריות