להרגיש בפריז -מקלות בצק עלים עם פקאנים





מי אמר מתכון למשהו מתוק במינימום עבודה .
10 דקות עבודה ואתם מסודרים ....
מקלות מבצק עלים על בסיס חמאה (כן יש דבר כזה קנוי) עם מילוי פקאנים ושבבי פקאנים מעל .
"להרגיש בפריז"
חצי חבילה בצק עלים על בסיס חמאה /רגיל מה שמתחשק .
2 כוסות פקאנים קלויים
3/4 כוס סוכר 
תוכן מחצי מקל וניל /כפית וחצי וניל איכותי .
ביצה טרופה 
קורט מלח 
כף חלב 
לעיטור -פקאנים קצוצים גס ומעט סוכר.
אופן הכנה :
במעבד מזון הכניסו את הפקאן הסוכר והוניל וטחנו דק.
הבצק עלים במתכון חייב ליהיות מופשר אך לך דביק ....כן יש שלב כזה שהוא עדיין נוח לעבודה .
חצו את הבצק ל -2 מלבנים .מרחו על אחד את המלית ואת השני הניחו מעל .
רדדו את הבצק עד שהוא נעשה מקשה אחת .
בעזרת סכין חדה חתכו רצועות ארוכות לרוחב הבצק .
גלגלו את הרצועות והניחו על מגש מרופד בנייר אפיה .
לטרוף ביצה עם קורט מלח וחלב .
למרוח את המקלות ולפזר על פקאנים קצוצים ומעט סוכר .
לאפות בתנור שחומם מראש ל 200 עד הזהבה.
הדרכה מצולמת -














כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות 

תגובות

רשומות פופולריות