העוגיות של עוגיפלצת

ן
עוגיות של  מפלצת כך בני יהונתן קורא להן ....
העוגיות האלה הן הגרסה המשודרגת לעוגיות שכבר העלית בעבר.
מדובר על עוגיות נימוחות ואוריריות אשר ממולאות בשוקולד לבן או מריר .הבצק עשיר בחמאה ומקל וניל אמיתי.
אני מכינה כמות כפולה מחלקת לחצי מוסיפה קקאו וכך נהנית משני הסוגים באותה עבודה .

""עוגיות של עוגיפלצת "
חומרים (60 יחידות -חלקו אם רוצים פחות )
400 גרם חמאה רכה
4 ביצים
2 כפית סודה לשתייה
כפית אבקת אפיה
4 1/2 כוסות.קמח
1 1/2 כוס סוכר
קליפת לימון מלימון בינוני.
תוכן מקל וניל אחד
200 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
חבילת שוקולד צ'יפס לבן
חבילת שוקולד צ'יפס חום .
כף קקאו משובח
אופן הכנה:
ערבבו את החמאה עם הסוכר , הוסיפו ביצים וטרפו טוב .
הוסיפו תוכן מקל וניל אחד ואת גרידת הלימון .
נפו קמח לתוך התערובת (לא בא לי גושים וגם לא יצורים אחרים) וגם את הסודה לשתיה ואבקת האפיה .
זה השלב שאתם מחלקים את הבצק לחצי ומוסיפים כף קקאו מנופה .
כך שיש לכן שתי תערובות .
קררו בערך 30 דקות עד שיציב .
קרצו עיגול הטביעו בפנים קוביית שוקולד (קצת כמו שמכינים קובה )
טבלו בשוקולד צ'יפס שבחרתם .
הבחירה שלי הייתה שוקולד צ'יפס חומות במילוי לבו ומצופה בשוקולד צ'יפס לבן .ועוגיות מהבצק ללא הקקאו ממולאות בשוקולד מריר ומצופות שוקולד צ'יפס מריר.
אפו בתנור שחומם מראש ל 180 במשך 20-25 דקות .


להמרה למתכון פרווה -ניתן להחליף בחמאה ונטיפי שוקולד צ'יפס מריר ללא חלב .


כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות



תגובות

רשומות פופולריות